Xiaomi Massage Pistol


Xiaomi Massage Pistol
Art.nr. MI36909
Minsta antal: 1 st

Xiaomi Massage Gun är smart och effektiv massagepistol som lösgör spänningar, stimulerar bindväv och värmer upp musklerna på djupet. Om du är ute efter en massagepistol som skapar välmående, effektiv återhämtning och avslappning, då kommer du att älska Xiaomi Massage Gun. Med en ljudnivå på bara 45dB(A), vilket är ovanligt lågt i denna produktkategori, och en nätt design som inte väger mer än 870 gram, har du här en massagepistol som är enkel att ta med sig också. Det ingår en snygg förvaringsväska och batteriet kan räcka i en hel månad på en enda laddning. Välj mellan tre effektnivåer och tre olika munstycken för att finjustera massagen så att det blir precis som du vill ha det.

Pris 1399,00 kr

Produktfärg

Svart

Antal

Pris kr


Prisspecifikation
Mi Xiaomi

Xiaomi grundades av entreprenören Lei Jun, som anser att högkvalitativ teknik inte behöver kosta en förmögenhet. Bolaget som grundandes för bara nio år sedan, har på väldigt kort tid blivit en gigant som ändrar hela tekniklandskapet genom att utmana de största tillverkarna med en extrem prisstrategi.
Xiaomi har officiellt gått ut med att man aldrig kommer ta ut någon hög vinstmarginal, utan deras filosofi är väldigt bra produkter till lägre pris och mindre marginaler.


Visa samtliga produkter från Mi Xiaomi
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss för pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.