MASCOT® MacGill


MASCOT® MacGill
Art.nr. 04014-064-01
Minsta antal: 1 st

Antistatisk, syraskyddande och flamsäker. Egenskaper aktiveras, när huvan sätts på multiskyddsjackan 06831-064. Andasfunktion, vind- och vattentät. Sömmarna är tejpade. Framkanten justeras med resår och kardborreband. Sätts på med tryckknappar (dolda).

Pris 456,00 kr

Produktfärg

Marin

Antal

Pris kr


Prisspecifikation
Mascot®

MASCOT tillverkar produkter som håller länge för kunderna. Företaget har producerat arbetskläder av högsta kvalitet sedan 1982. Kläderna är tillverkade enligt deras Tested to Work-princip, vilket är din garanti för att arbetskläderna uppfyller dina krav på funktion och komfort samt håller länge.
MASCOT tar ansvar för både människor och miljö. Sedan 2008 har MASCOT sina egna produktionsanläggningar, och idag har de över 2 600 kollegor i Vietnam och Laos, som är anställda under goda arbetsförhållanden. MASCOT:s egna produktionsanläggningar är certifierade enligt den mest eftertraktade certifieringen inom CSR: SA8000.

Kläder av god kvalitet är dock endast en del av vad MASCOT levererar. Hög leveranssäkerhet och en effektiv logistiklösning innebär att över 5 miljoner produkter på vårt högteknologiska lager snabbt och enkelt kan levereras till dig.


Visa samtliga produkter från Mascot®
EAN 5707209345523
Material 98% polyester/2% kolfibrer
Typ Huva
Vikt 0.170 kg
Ursprungsland Vietnam
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo ONE Finns i lager

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter