Om oss

Välkomna till ATEC som är ett tryckeri som är beläget i Klippan i nordvästra Skåne. Vi är en komplett samarbetspartner inom reklamtryck. Företaget grundades 2003 av Andreas Olofsson.
Företaget har sedan dess utvecklats där vi nu kan erbjuda ett stort utbud med komplett service inom branchen. Idag är vi 4st som jobbar på ATEC.

Vi vänder oss till stort sett alla, så som privatpersoner, företagare, idrottsklubbar, kommuner, landsting, föreningar, klubbar, musikband m.m.

Ta gärna en runda här på vår hemsida och se vad vi kan erbjuda just Dig eller kom in en dag till vårt showroom på tryckeriet där ni kan se och klämma på sakerna vi erbjuder.
Vid frågor och funderingar tveka inte höra av dig till oss.
Vi kan hjälpa dig med textiltryck, screentryck, screentransfer, brodyr, profilkläder, idrottskläder, yrkeskläder, visitkort, affischer, banderoller, tygvepor, dekaler, klistermärken, bildekor, fönsterdekor, väggdekor, fototapet, studentskyltar, presentreklam, skyltar, fordonsdekor och papperstryck och mycket mycket mer!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
A-tec Grafiska
Org.nummer
801103-3555
Telefonnummer
0435-15510
E-postadress
info@atec.nu;mia@atec.nu
Adress
Fabriksvägen 6
Postnr & ort
264 39 Klippan
Etableringsår
2003
Öppettider butik
Måndag - Tordag 13.00 - 16.00
Öppettider telefonväxeln
Måndag - Torsdag 08.00 - 16.00
Lunchstängt
12.00 - 13.00
Övrig information och avvikande tider
https://www.facebook.com/ATecGrafiska